NieuwsAgendaUitslagenFoto'sInformatieLinksGastenboek

 

 

 

Het ging FANTASTISCH !

 

Schreef Bart Pastoor de redactie van de website

Vorig jaar 2007 heeft Bart besloten een marathon te gaan lopen. Na een langdurige voor bereiding en intensive begeleiding bij de Robey’s Loopgroep kwam Bart in Amsterdam over de streep in een tijd van  4 uur een 53 minuutjes.

Bart kreeg de smaak te pakken en heeft zicht kort na dit succes ingeschreven voor de Marathon voor Rotterdam. De trainingen die Bart tot deze periode heeft gevolgt waren volledig toe gespitst op een nog groter succes dan wat al was behaald in Amsterdam. Bart kwam hier ook in een fenomenale tijd van  4 uur 13 binnen. Dit was niet alleen een grootte prestatie voor Bart maar ook voor de trainer (al krijgt die nooit een medaille).

We kunnen wel zeggen dat Bart nu los is want Bart heeft dit weekend onder de  4uur gelopen en wel in

3.55.01

"Ik zelf had er absoluut geen vertrouwen in omdat ik drie dagen ervoor snip en snip verkouden werd en dat bleef tot in de ochtend voor de start. Met rode oogjes en snotteren.
Maar ja ik had me ingeschreven en ging dus maar. Tijdens lopen geen enkele last gehad...maar toen ik klaar was begon het gesnotter weer.  Mooie machine dat menselijk lichaam" Aldus Bart.

 

Bart Gefeliciteerd!!