NieuwsAgendaUitslagenFoto'sInformatieLinksGastenboek

 

 

Amsterdam Marathon.

Vandaag heeft Peter van Leeuwen een enorme prestatie neer gezet op de op Amsterdam Marathon.

Na in een eerdere poging in 2005 een marathon te lopen was dit door blessure niet gelukt , nu dan in 2008 is het bijzonder goed verlopen. Met een minimale voor bereiding (als dus Peter van Leeuwen) is het hem toch gelukt om onder de magische grens van de 4:00 te duiken. Peter eindigt in een tijd van 3:57:56 en dit is voor een debuut gewoon goed !

Peter kwam met beide armen in de lucht over de finish een was ontzettend tevreden over zijn  behaalden eind tijd. Dit werd bevestig door een reporter aan de Finish lijn.

 

Peter Burgers had vandaag in Amsterdam te maken met het bekende euvel hamstrings al trompelend kwam Peter over de finish het commentaar was nihil met de bijgevoegde foto zie je dat 42Km en 195 meter gewoon ver is!. Eindtijd 3:32:41

 

Ook Gerwin Vos verscheen vandaag aan de start. Na een lange periode van intensieve voorbereiding om dan eindelijk een PR te laten sneuvelen wat al weer uit 2004 komt.

Is het dan nu in 2008 gelukt! Zijn tijd van 2:57:20 is verpulvert!!!! Gerwin eindigde in een tijd van 2:54:36. Gerwin Eindigde als 22ste Nederlander !!!

 

 

Tot slot wil de redactie alle lopers aan de Halve en de Hele Marathon  te Amsterdam feliciteren met de behaalden resultaten.