NieuwsAgendaUitslagenFoto'sInformatieLinksGastenboek

 

  Zo, nou horen jullie het eens van Ellen : "Het was echt fantastisch ! "
 13 december, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Komt allen !

 ------------------------------------------------------------------------------------------

  OPROEP DUINTRAINING

  22 november ’09 heeft de 1e duintraining plaatsgevonden.

  Wij vertrokken op tijd vanaf de Steupel, want het voordeel van vooraf opgeven betekend ook dat als iedereen er is, we direct kunnen vertrekken. (Niet onnodig wachten, dus).

  Vervoer wordt onderling geregeld, er wordt terplekke bekeken wie er kunnen rijden, dat gaat altijd probleemloos, zo ook deze rit.

  Voorspellingen waren droog weer, maar voordat we op de plek van bestemming waren begon het te regenen, en niet zo zachtjes ook. Maakt niets uit, want wij laten ons door “niets” uit de duinen slaan, ha,ha…

  We waren met 9 man en een hond, geen grote koppel en het merendeel mannen….Waar zijn al die vrouwen toch op Zondag. Van de Dinsdag groep was ik de enigste.

  Pittige training want ik laat me natuurlijk niet kennen. Heuveltje op heuveltje af, over een boomstronk, langs de takken, door de plassen, heel wat anders dan een rondje Nieuwkoop

  In het bos diverse oefeningen, zelfs op grondoefeningen werd niet bezuinigd, dat weten we nu eenmaal bij Fred. Toen via de duinen door de wind en regen naar het strand. Klinkt nog steeds aantrekkelijk hé! Het was echt fantastisch, vechten tegen weer en wind door de prachtige natuur. En ja hoor, we zijn net klaar en het is droog, maar goed, allemaal droge kleren aan en gezellig even nababbelen en lekker genieten van de welverdiende koffie met appeltaart.

  En thuis gekomen, zoals altijd een heerlijke warme douche en nog een heerlijke zondagmiddag/avond in het vooruitzicht, s’avonds namelijk naar een concert van Ilse de Lange geweest. Ik moet wel zeggen dat ik toen wel medelijden met mijn eigen benen kreeg.

  Ik kijk alweer uit naar de volgende duintraining;

  Verzamelen op 13 December a.s. om 9.00 uur bij de Steupel en neem altijd droge kleding en een paar euro voor de koffie mee. Vooraf opgeven bij Fred!

  Hopelijk heb ik jullie een beetje enthousiast kunnen maken en komen jullie ook een keertje mee. OOK ALS HET REGENT!.

  Groetjes

  Ellen Koning

 

Ellen Pandabeertje