NieuwsAgendaUitslagenFoto'sInformatieLinksGastenboek

 

  Weer een goede PR loop. Gefeliciteerd Miranda !
 Zou zo iets ook in het voorjaar daar zijn, als de bollenvelden in bloei staan. Lijkt me prachtig dan.

 ------------------------------------------------------------------------------------------

  Ter Speckeloop

  Zondag 6 december ik meegedaan aan het Zorg en Zekerheid circuit. Ik was samen met loopmaat Wim die mij daar weer zou helpen om mijn PR te verbeteren.

  Dit circuit bestaat uit totaal zeven lopen hier in de omgeving. Afgelopen zondag beten we de spits af in Lisse; de Ter Speckeloop. We waren daar te gast bij AV De Spartaan. Alles was perfect geregeld, zoals ook de voorgaande jaren. We kwamen wat bekenden tegen, wie kent Wim niet? En dat maakt het ook een leuke sociale aangelegenheid. Van de Robey’s lopers kwamen we alleen Leo tegen.

  De weersomstandigheden waren goed, droog bij de aanvang. Tijdens het lopen begon het hard te regenen en ook de wind nam in kracht toe. Maar dan ben je al flink warm en heb er niet veel last van.

  We deden mee aan de lange afstand en die was bij deze loop 15 kilometer. Dit waren drie ronden door de polder langs de bollenvelden, geheel autovrij en eindigend op de atletiekbaan van Spartaan. Mooie loop om aan de snelheid te werken. En dat is dan ook gelukt! Vorig jaar liep ik bij deze loop 1.22.27 en nu werd dit 1.17.11 Dat kwam door de marathon kilometers in de benen, maar ook mede door de aanmoediging van Wim. Reuze blij met deze tijd, een PR! liepen we door de finish. Als beloning kregen we nog twee zakjes tulpenbollen cadeau.

  De volgende loop van dit circuit is de Runnersworld Leiden Bosloop. Deze wordt gehouden op 3 januari 2010, een goed begin van het nieuwe jaar!

  Miranda Borger  

Parcours ter speckeloop